Opći uvjeti

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA ONLINE TEČAJA

Članak 1.

Pristup tečaju je dozvoljen isključivo osobi koja ga je naručila. Izričito je zabranjeno svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje, montiranje, prikazivanje, razmjena, iznajmljivanje ili posudba bilo kojeg dijela ovog tečaja.

Članak 2.

Za slučaj sumnje u bilo koju od prijevarnih aktivnosti iz Članka 1 ili aktivnosti koje mogu direktno ili indirektno naštetiti ugledu online tečaja, zadržavamo pravo brisanja korisničkog računa bez prethodne najave ili upozorenja, neovisno o statusu uplate uz pokretanje pravnog postupka prema počinitelju.

Isto tako, pravo brisanja bez prethode najave zadržavamo za slučaj da korisnik tečaja napusti Facebook grupu gdje se odvija grupno mentorstvo ili na bilo koji način širi negativne i neutemeljene informacije o tečaju.

Članak 3.

Povrat novca nije moguć za bilo koji od navedenih paketa u svim tečajevima dostupnim na Digitalni Marketing platformi.

Članak 4.

Informacije koje se nalaze u tečaju su temeljene na osobnom iskustvu voditelja tečaja koji ne posjeduje službeni certifikat za digitalni marketing od bilo koje ustanove priznate od strane ministarstva već znanje, iskustvo i vještine stečene u praksi.

Članak 5.

Tvrtka Different kao pružatelj usluge online tečaja nije odgovorna za bilo kakve posljedice nastale prakticiranjem bilo koje od informacija koje se nalaze u tečaju. Informacije koristite na vlastitu odgovornost.