kako povećati profilnu sliku na instagramu

Kako povećati profilnu sliku na Instagramu?

Povećati profilnu sliku na Instagramu nije moguće napraviti kroz Instagram aplikaciju pa često pokušavamo pronaći način kako to napraviti. Razlog je jednostavan, želimo vidjeti nečiju sliku, a istu ne možemo zumirati, ne možemo ju označiti pa preuzeti, a ponekad nam je isto potrebno. Službeno, Instagram nije omogućio prikazivanje nečije profilne slike u punoj veličini, imamo samo malu verziju.

Zato ću u ovom članku ukratko napisati kako povećati nečiju profilnu sliku na Instagramu.

kako povećati profilnu sliku na instagramu

>> INSTAGRAM ALGORITAM U 2020. GODINI – SVE NA JEDNOM MJESTU <<

Pitajte osobu da vam pošalje tu sliku

Prije svega, uvijek imate osnovnu opciju – pitajte osobu da vam pošalje profilnu sliku. Nema potrebe za pribjegavanjem aplikacija treće strane ako jednostavno možete pitati osobu da vam pošalje tu sliku u DM kako bi ju bolje vidjeli.

Kako povećati profilnu sliku na Instagramu bez da pitam osobu?

Okej, možda je situacija takva da niste u mogućnosti pitati osobu za tako nešto ili znate da će odgovor biti ne. Zato postoje aplikacije u koje možete ubaciti nečije korisničko ime te nakon toga možete vidjeti zumiranu profilnu sliku. Za ovu priliku koristit ćemo web stranicu Instadp koja omogućuje zumiranje profilne slike, preuzimanje profilne slike i pregled i preuzimanje storija, a niže smo prikazali korake za zumiranje profilne slike.

Korak 1 – unesite korisničko ime Instagram profila

Kliknite na Search username i unesite korisničko ime profila čiju profilnu sliku želite vidjeti.

prva

Korak 2 – odaberite profil iz popisa

Nakon što ste upisali korisničko ime, prikazat će vam se lista iz koje trebate odabrati profil.

povećati profilnu sliku na Instagramu

Korak 3 – pregledajte profilnu sliku

Sada možete vidjeti profilnu sliku u punoj veličini i preuzeti ju.

zumirati profilnu sliku

Za slučaj da želite pogledati i preuzeti nečiji Story, dovoljno je samo da kliknete na tab Stories i tamo ćete ih pronaći.

instagram story

>> KAKO UKLONITI POZADINU SA SLIKE  3 SEKUNDE? <<

Zaključak

Možda se neki od vas nikada nisu pitali kako povećati profilnu sliku na Instagramu, ali sada znate na koji način to napraviti, a stranica koju sam dao ima i svoju mobilnu aplikaciju za iOS i Android, pa možete preuzeti i aplikaciju ako vam to nije potrebno samo jednom već više puta.